Verzekering

Verzekering


Al onze leden zijn verzekerd tegen lichamelijke ongevallen en burgerlijke aansprakelijkheid. Dit geld voor alle scoutsactiviteiten (zaterdagen, weekends & kampen) en op de heen- en terugweg van en naar de scouts. Niet dat we deze verzekering dikwijls gebruiken, maar we nemen liever geen risico’s.

De polis


Alle informatie over de polis kan je downloaden via deze knop:

Download de Polis

Aangifte van een ongeval en medisch attest


Heeft je zoon onderweg naar de scouts een ongeval meegemaakt? Verwittig dan steeds de leiding zodat we ervan op de hoogte zijn waar je zoon is. Maar ook zodat we je eventueel kunnen begeleiden met de verzekering.

Als jullie beslissen om naar een dokter te gaan dan is het belangrijk dat je dit onderstaande aangifteformulier laat invullen. Het is ook de bedoeling dat je deel 1 en deel 7 door een leider laat invullen. Daarna kan je het formulier opsturen naar Ethias. (het adres staat rechts boven op het aangifteformulier)

Hier kan je de pdf van het aangifteformulier en het medisch attest downloaden:

Download het Aangifteformulier

Download het Medisch Attest

Wat met nieuwe (nog niet aangesloten) leden?


De eerste 2 weken dat je bij ons een keertje komt proberen ben je automatisch verzekerd. Als je daarna nog wilt komen dan moet je een inschrijvingsaanvraag invullen. (Je krijgt een bevestigingsmail)

Nadat je binnen 4 weken het lidgeld hebt overgeschreven, is je inschrijving definitief en ben je voor de rest van het scoutsjaar verzekerd. Als deze termijn van 4 weken verlopen is en we hebben geen lidgeld ontvangen, dan ben je niet meer verzekerd en gaan we ervan uit dat je geen lid wil worden.

Reacties zijn gesloten.