Inschrijvingsprocedure

De Inschrijvingsprocedure


De eerste 2 weken

Je mag eerst twee keer komen zonder dat je hiervoor iets moet doen. Je zal wel een strookje meekrijgen met de vraag om online een voorlopige inschrijvingsaanvraag in te dienen. In de volgende link vind je meer informatie over de voorlopige inschrijvingsaanvraag.

Deze aanvraag wil niet per se zeggen dat je lid moet worden. Het is echter wel belangrijk voor jouw verzekering dat je de aanvraag indient als je twee weken bent komen proberen en je hierna nog een wilt komen.

Naar Stamhoofd

Na de inschrijvingsaanvraag

Na deze inschrijvingsaanvraag heb je nog 4 weken de tijd om te beslissen om lid te worden. We proberen ook een keertje met de takleiding bij jou op huisbezoek te komen. We leggen je dan uit wat het juist inhoud om lid te zijn van Scouts Sint-Victor en we kunnen dan ook op jouw vragen antwoorden.

Zodra je het inschrijvingsgeld (€40,00) binnen 4 weken hebt overgeschreven ben je officieel lid van scouts Sint-Victor. Tegelijkertijd ben je ook voor de rest van het scoutsjaar verzekerd. In de volgende link meer informatie over jouw verzekering.

Hebben we na 4 weken jou inschrijvingsgeld niet ontvangen? Dan gaan we er vanuit dat je geen lid wil worden. Vanaf dan ben je ook niet meer verzekerd.

Ben je net lid geworden?

Welkom bij Scouts Sint-Victor! We zijn er zeker van dat we samen met jou er een fantastisch jaar van gaan maken!

Normaal gezien hebben we tijdens jouw huisbezoek een “Scouts & Gidsen Vlaanderen-login” aangemaakt. Hier kan je de contact- en medische gegevens van je lid zelf beheren in de groepsadministratie. Via de volgende link kan je jouw login aanmaken.

Reacties zijn gesloten.